icon
Bedrijfsfilm op maat

Een bedrijfsfilm met resultaat

Een film voor elk project

Wat is jouw doel met een bedrijfsfilm? Wil je een belangrijk productieproces toelichten in een e-learning, je nieuwe website in het zonnetje zetten met een motion graphic óf je klant in een toffe promotiefilm laten zien waar jouw bedrijf voor staat? Ontdek met TVworkshop wat een bedrijfsfilm voor jouw bedrijf kan betekenen.

Geen lange, droge tekst maar…

…een vlotte film! Het is algemeen bekend dat de gemiddelde persoon sneller afhaakt bij het lezen van een saaie, droge tekst dan bij het bekijken van dynamische beelden. Het is dus ook geen wonder dat steeds meer bedrijven en organisaties hun websites, lesstof of social media optimaliseren met film content.

Ervaren filmproductie partner

Bij de productie van een bedrijfsfilm komt heel veel kijken: scripts schrijven, camerawerk, montage en alles daartussen in. Daarom zoek je een ervaren filmproductiepartner die je hier gedurende het hele proces in kan ondersteunen. Met ruim 19 jaar ervaring en honderden succesvolle producties op onze naam, is TVworkshop de partner die je zoekt.

Wij zijn pas tevreden…

…wanneer jij dat bent. Wij zorgen voor een vlot lopende productie, van het allereerste contact tot het verwerken van de laatste feedback in het eindresultaat. We kunnen enorm snel schakelen. Wanneer jij trots bent op de film en deze precies voldoet aan het vooraf beoogde doel, zijn wij tevreden.

Een bedrijfsfilm op maat.

Bij TVworkshop produceren we bedrijfsfilms op maat. Dat betekent dat we samen gaan kijken naar wat de beste soort film voor jouw bedrijf is. Denk hierbij aan promotie films, event registraties, e-learnings en animatie films maar ook bijvoorbeeld aan webinars, live streams of een cursus vloggen.

Heb je een heel ander idee voor een film? Neem eens contact met ons op, dan spreken we graag alle mogelijkheden met je door.

Waarom een bedrijsfilm

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsfilm kan om diverse redenen worden ingezet: wil je personeel werven of wil je de klant een kijkje in de keuken geven? Wellicht wil je een bepaald proces verduidelijken met behulp van een E-learning film of een mooie aftermovie van een evenement inzetten als promotie content. De mogelijkheden zijn enorm met behulp van een goede bedrijfsfilm.

Dat verschilt van klant tot klant, van film tot film. De ene klant heeft zelf al een idee tot in de puntjes uitgewerkt, de ander wilt daar graag nog even met ons over brainstormen. Hoe het ook zit, bij TVworkshop kan je rekenen op de expertise en ondersteuning die jij nodig hebt voor jouw filmproductie.

Dit hangt volledig af van het gewenste eindresultaat. Denk aan variabele factoren als het benodigde aantal productie-uren, opname-uren, montage-uren, de inzet van eventuele acteurs, animatie, et cetera. Wij kunnen je zeer snel van een precieze offerte voorzien; neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.