icon
Live stream op maat

Een live stream met resultaat

Wat is een live stream?

Een live stream is het live uitzenden van een evenement, zoals bijvoorbeeld een vergadering. Afhankelijk van het evenement wordt er gebruikt gemaakt van één of meerdere camera's en kunnen deelnemers over de hele wereld meekijken en participeren in het evenement.

Waarom een live stream?

Een live stream is ideaal om werknemers of klanten over de hele wereld bij elkaar te brengen voor een evenement of vergadering, zonder dat de deelnemers enorme afstanden hoeven af te leggen. Door middel van een link kan iedere genodigde het evenement digitaal bijwonen.

Waarom een bedrijsfilm

Veelgestelde vragen

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van impact met 100% op maat gemaakte films. Met onze beproefde script-methode vertalen we jouw boodschap en wensen naar een onderscheidende bedrijfsfilm. We hebben alle specialisten in huis, dus je schakelt direct met de makers. Zo produceren we jouw film soepel en binnen de deadline. We maken allerlei soorten bedrijfsvideo's voor talloze opdrachtgevers.

Een bedrijfsfilm laat zien wie je bedrijf is en waar je voor staat. Je geeft de kijkers een kijkje ‘in de keuken’. Binnen 1 a 2 minuten krijgt de bezoeker al direct een goed beeld van het bedrijf. Zowel potentiële klanten als werknemers kan je hiermee sneller en beter aantrekken.

Wij zorgen er altijd voor dat we binnen 2 tot 10 werkdagen na de opnames het eerste concept van de bedrijfsfilm aanleveren. Heb je een bepaalde deadline voor de film, laat het ons dan altijd weten.

De ideale lengte voor een bedrijfsfilm ligt onder de 1,5 minuut. Betrap je jezelf er ook wel eens op dat je spanningsboog niet heel hoog is wanneer je op social media scrollt? Dan ben je zeker niet de enige, de meeste mensen kijken maximaal 1 tot 1,5 minuut naar een film op social media.