icon
event registratie op maat

Een event registratie met resultaat

Wat is een event registratie?

Een event registratie is het op beeld vastleggen van een event. Dit kan van alles zijn: van een jubileumfeest tot beursdeelname, of het vastleggen van een ledenvergadering of belangrijke lezing. De film kan een korte samenvatting zijn of een volledige weergave van het event.

Waarom een event registratie?

Naast het informatieve aspect van het vastleggen van een event of lezing, kan je een event registratie ook inzetten als slimme marketingtool. Plaats de film op je website of social media en overtuig de kijker ervan dat hij of zij dit event de volgende keer echt niet wil missen!

Waarom een bedrijsfilm

Veelgestelde vragen

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van impact met 100% op maat gemaakte films. Met onze beproefde script-methode vertalen we jouw boodschap en wensen naar een onderscheidende bedrijfsfilm. We hebben alle specialisten in huis, dus je schakelt direct met de makers. Zo produceren we jouw film soepel en binnen de deadline. We maken allerlei soorten bedrijfsvideo's voor talloze opdrachtgevers.

Een bedrijfsfilm laat zien wie je bedrijf is en waar je voor staat. Je geeft de kijkers een kijkje ‘in de keuken’. Binnen 1 a 2 minuten krijgt de bezoeker al direct een goed beeld van het bedrijf. Zowel potentiële klanten als werknemers kan je hiermee sneller en beter aantrekken.

Wij zorgen er altijd voor dat we binnen 2 tot 10 werkdagen na de opnames het eerste concept van de bedrijfsfilm aanleveren. Heb je een bepaalde deadline voor de film, laat het ons dan altijd weten.

De ideale lengte voor een bedrijfsfilm ligt onder de 1,5 minuut. Betrap je jezelf er ook wel eens op dat je spanningsboog niet heel hoog is wanneer je op social media scrollt? Dan ben je zeker niet de enige, de meeste mensen kijken maximaal 1 tot 1,5 minuut naar een film op social media.