icon
Vlog workshop op maat

Een vlog workshop met resultaat

Wat is een vlog workshop?

Tijdens deze vlog training leren de deelnemers alles over het professioneel filmen met de mobiele telefoon. Van het schrijven van het script, het filmen met je smartphone tot het monteren van een flitsende vlog. Tijdens de workshop worden de deelnemers begeleid door ervaren filmmakers die alle geheimen van het vloggen kennen en de deelnemers op een enthousiaste manier leren hun eigen vlog te maken..

Waarom een vlog workshop?

Onze vlog workshops zijn niet alleen erg leuk, maar zeker ook informatief. Binnen een paar uur leren de deelnemers alle fijne kneepjes van het vak, en zijn ze klaar om hun eigen vlogs te wereld in te sturen. Deze vlogs kunnen niet alleen intern, maak ook extern ingezet worden. Veel bedrijven gebruiken zelfgemaakte vlogs om op een persoonlijke en speelse manier binding te vinden met nieuwe en bestaande klanten.

Waarom een bedrijsfilm

Veelgestelde vragen

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van impact met 100% op maat gemaakte films. Met onze beproefde script-methode vertalen we jouw boodschap en wensen naar een onderscheidende bedrijfsfilm. We hebben alle specialisten in huis, dus je schakelt direct met de makers. Zo produceren we jouw film soepel en binnen de deadline. We maken allerlei soorten bedrijfsvideo's voor talloze opdrachtgevers.

Een bedrijfsfilm laat zien wie je bedrijf is en waar je voor staat. Je geeft de kijkers een kijkje ‘in de keuken’. Binnen 1 a 2 minuten krijgt de bezoeker al direct een goed beeld van het bedrijf. Zowel potentiële klanten als werknemers kan je hiermee sneller en beter aantrekken.

Wij zorgen er altijd voor dat we binnen 2 tot 10 werkdagen na de opnames het eerste concept van de bedrijfsfilm aanleveren. Heb je een bepaalde deadline voor de film, laat het ons dan altijd weten.

De ideale lengte voor een bedrijfsfilm ligt onder de 1,5 minuut. Betrap je jezelf er ook wel eens op dat je spanningsboog niet heel hoog is wanneer je op social media scrollt? Dan ben je zeker niet de enige, de meeste mensen kijken maximaal 1 tot 1,5 minuut naar een film op social media.