10+ jaar ervaring

Over ons

Sinds 2012 produceert TVworkshop naar volle tevredenheid een groot assortiment van films voor een breed scala aan klanten. Denk hierbij aan o.a. promotiefilms, corporate films, e-learning films, event registraties en alles hiertussen in. We vinden het ontzettend interessant om in de wereld van de klant te duiken en daar een zo mooi mogelijk en passend product voor te creëren. De ene keer gaat het om een fabriek voor gipsplaten en de volgende keer staat er een hoefsmid in de spotlight; ieder bedrijf brengt voor ons weer een unieke en uiterst interessante uitdaging met zich mee. 

Wat ons betreft is de juiste soort film de film die bij jouw bedrijf past. Wij streven ernaar de klant te voorzien van op maat gemaakte filmproducties, zodat niet alleen het eindresultaat aan alle verwachtingen voldoet, maar ook de productie zelf als een fijn en stressvrij proces wordt ervaren. Dit doen we door al onze films te ontwikkelen met ervaren filmmakers, professionele apparatuur en nauwe samenwerking.

Marleen van Meel
Eigenaar

Enthousiast?
Enthousiast?

Maak ook een bedrijfsfilm!

Wil jij de online representatie van jouw bedrijf verbeteren met behulp van mooie promotiefilms, innovatieve corporate films of heldere e-learning films? Of heb je een heel ander idee voor een film? Neem dan gratis contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen