icon
Webinar op maat

Een webinar met resultaat

Wat is een webinar?

Een webinar is, zoals het woord al suggereert, een op beeld vastgelegde seminar die je op het web kan bekijken. Deze manier van film is zeer geschikt om de informatie van jouw seminar, lezing of workshop op te slaan, zodat bezoekers deze informatie op een later tijdstip nog eens rustig kunnen doornemen.

Waarom een webinar?

Met een webinar hoef je het publiek van jouw seminar, lezing of workshop niet te beperken tot het aantal beschikbare stoelen in de zaal. Daarnaast kan de webinar altijd nog eens op een rustig moment worden terug gekeken en hoeft niemand zich zorgen te maken dat hij of zij belangrijke informatie misloopt!

Waarom een bedrijsfilm

Veelgestelde vragen

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van impact met 100% op maat gemaakte films. Met onze beproefde script-methode vertalen we jouw boodschap en wensen naar een onderscheidende bedrijfsfilm. We hebben alle specialisten in huis, dus je schakelt direct met de makers. Zo produceren we jouw film soepel en binnen de deadline. We maken allerlei soorten bedrijfsvideo's voor talloze opdrachtgevers.

Een bedrijfsfilm laat zien wie je bedrijf is en waar je voor staat. Je geeft de kijkers een kijkje ‘in de keuken’. Binnen 1 a 2 minuten krijgt de bezoeker al direct een goed beeld van het bedrijf. Zowel potentiële klanten als werknemers kan je hiermee sneller en beter aantrekken.

Wij zorgen er altijd voor dat we binnen 2 tot 10 werkdagen na de opnames het eerste concept van de bedrijfsfilm aanleveren. Heb je een bepaalde deadline voor de film, laat het ons dan altijd weten.

De ideale lengte voor een bedrijfsfilm ligt onder de 1,5 minuut. Betrap je jezelf er ook wel eens op dat je spanningsboog niet heel hoog is wanneer je op social media scrollt? Dan ben je zeker niet de enige, de meeste mensen kijken maximaal 1 tot 1,5 minuut naar een film op social media.