MUNTSTAD.

Sinds maart 2022 zijn wij de trotse videopartner van het Utrechtse autobedrijf Muntstad. Muntstad heeft negen vestigingen, centraal gelegen in Nederland.

Muntstad is een actieve gebruiker van social media en plaatst wekelijks een hoop videocontent op hun kanalen en website. Zo genereren zij veel online verkeer naar hun aanbod.

Wij mogen wekelijks video’s voor Muntstad produceren, altijd in de juiste huisstijl en met hun doelgroep voor ogen. Naast productvideo’s gaat dit bijvoorbeeld om wervingsvideo’s en eventsregistraties.

NVLF.

In april 2019 mochten wij voor de beroepsorganisatie NVLF een eerste aftermovie produceren. De NVLF is de beroepsorganisatie voor logopedisten in Nederland. Na deze eerste opdracht volgde er een jarenlange samenwerking.
 
Veelal gaat het om e-learning en promotiefilms, zoals bijvoorbeeld het vastleggen van een jaarcongres, maar we produceerden ook deze infographic ter introductie van de nieuwe website.

DE BAAK.

 
Zo’n drie jaar geleden werden wij benaderd door onderwijsinstelling De Baak. Een warme en prettige samenwerking volgde. 
 
De Baak is eigenaar van twee prachtige locaties; Landgoed de Horst in Driebergen en Seaside in Noordwijk. Wij zijn inmiddels op beide locaties veel te gast geweest om diverse producties te draaien; van eindejaarsfilm voor alle relaties, tot promotiefilm voor een specifieke zaal. 
 

MAKE A WISH.

 
Stichting Make-A-Wish is door de jaren heen een zeer dierbare partner voor ons geworden. gedaan. Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte. Meerdere kinderen wensten de hoordrol te spelen in hun eigen film, en zo maakten we bijvoorbeeld met Tom een echte Harry Potter-film, mocht Fenna de hoofdrol in haar eigen videoclip spelen en Darlisha was de diva in haar eigen short film. 

SVO Vakopleiding Food.


Om studenten te kunnen blijven voorzien van nieuwe lesstof ten tijde van de eerste corona lockdown, had SVO Vakopleiding Food snel videocontent nodig. Wij verfilmden een aantal van de lessen, zodat de studenten vanuit huis toch de lesstof konden bekijken.
Uit die eerste reeks e-learning films is een mooie samenwerking ontstaan, waarbij wij voor de SVO onder andere al bij McDonald’s, Bakker Bart en Verhage mochten filmen.

 

FILMWORKSHOPS.

 
Naast bedrijfsfilms bieden wij ook de allerleukste filmworkshops van de Benelux aan. Spannende short films, knettergekke lipdubs en toffe videoclips (zoals deze die we voor Edelman maakte). Bij onze filmworkshops staan plezier en teambuilding voorop. En je houdt er nog een te gekke film aan over ook!
 
Voor meer informatie over onze verrassende filmworkshops, kijk eens op www.tvworkshop.nl

Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Meer weten over het laten maken van een bedrijfsfilm? Even bellen of direct een offerte ontvangen?