icon
E-learning film op maat

Een E-learning film met resultaat

Wat is een E-learningfilm?

E-learningfilms zijn ideaal om bijvoorbeeld lesstof of een specifiek proces toe te lichten. Door middel van een spreker en eventuele grafische elementen zoals slides of foto's wordt het onderwerp duidelijk uitgelegd. Een uitkomst voor onderwijsinstellingen, maar ook voor een bedrijf dat een nieuw proces aan haar werknemers wilt introduceren.

Waarom een E-learningfilm?

Ieder onderwerp, van zeer complex tot eenvoudig te begrijpen, kan worden uitgelegd met behulp van een e-learningfilm. Vaak zijn onderwerpen veel makkelijker te begrijpen wanneer ze visueel worden uitgelegd. Niet gek dus, dat veel onderwijsinstellingen en bedrijven voor een E-learningfilm kiezen in plaats van een lang handboek!

Waarom een bedrijsfilm

Veelgestelde vragen

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van impact met 100% op maat gemaakte films. Met onze beproefde script-methode vertalen we jouw boodschap en wensen naar een onderscheidende bedrijfsfilm. We hebben alle specialisten in huis, dus je schakelt direct met de makers. Zo produceren we jouw film soepel en binnen de deadline. We maken allerlei soorten bedrijfsvideo's voor talloze opdrachtgevers.

Een bedrijfsfilm laat zien wie je bedrijf is en waar je voor staat. Je geeft de kijkers een kijkje ‘in de keuken’. Binnen 1 a 2 minuten krijgt de bezoeker al direct een goed beeld van het bedrijf. Zowel potentiële klanten als werknemers kan je hiermee sneller en beter aantrekken.

Wij zorgen er altijd voor dat we binnen 2 tot 10 werkdagen na de opnames het eerste concept van de bedrijfsfilm aanleveren. Heb je een bepaalde deadline voor de film, laat het ons dan altijd weten.

De ideale lengte voor een bedrijfsfilm ligt onder de 1,5 minuut. Betrap je jezelf er ook wel eens op dat je spanningsboog niet heel hoog is wanneer je op social media scrollt? Dan ben je zeker niet de enige, de meeste mensen kijken maximaal 1 tot 1,5 minuut naar een film op social media.