icon
Promotie film op maat

Een promotie film met resultaat

Wat is een promotiefilm?

Een promotie film is specifiek bedoeld om jouw bedrijf te promoten. Hoe je hier invulling aan geeft, is helemaal aan jou! Misschien heb je zelf wel een heel gaaf idee en zoek je een productiebedrijf welke dit idee tot een prachtig eindresultaat kan brengen. Of misschien sta je er nog helemaal open in, en zoek je een ervaren partner om even mee te sparren. Met TVworkshop weet je zeker dat jouw promotie film precies is wat jouw bedrijf nodig heeft.

Waarom een promotie film?

Een promotie film is niet alleen bedoeld om nieuwe klanten aan te trekken, maar ook om bestaande relaties warm te houden. Trek de aandacht met een vlotte promotie film over die nieuwe service die je aanbiedt, of zet een product in de spotlights. De promotie films van TVworkshop kunnen op elke manier ingezet worden en trekken gegarandeerd de aandacht van zowel bestaande als nieuwe klanten.

Waarom een bedrijsfilm

Veelgestelde vragen

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van impact met 100% op maat gemaakte films. Met onze beproefde script-methode vertalen we jouw boodschap en wensen naar een onderscheidende bedrijfsfilm. We hebben alle specialisten in huis, dus je schakelt direct met de makers. Zo produceren we jouw film soepel en binnen de deadline. We maken allerlei soorten bedrijfsvideo's voor talloze opdrachtgevers.

Een bedrijfsfilm laat zien wie je bedrijf is en waar je voor staat. Je geeft de kijkers een kijkje ‘in de keuken’. Binnen 1 a 2 minuten krijgt de bezoeker al direct een goed beeld van het bedrijf. Zowel potentiële klanten als werknemers kan je hiermee sneller en beter aantrekken.

Wij zorgen er altijd voor dat we binnen 2 tot 10 werkdagen na de opnames het eerste concept van de bedrijfsfilm aanleveren. Heb je een bepaalde deadline voor de film, laat het ons dan altijd weten.

De ideale lengte voor een bedrijfsfilm ligt onder de 1,5 minuut. Betrap je jezelf er ook wel eens op dat je spanningsboog niet heel hoog is wanneer je op social media scrollt? Dan ben je zeker niet de enige, de meeste mensen kijken maximaal 1 tot 1,5 minuut naar een film op social media.