Wat zijn de kosten van het maken van een videoproductie door TVworkshop? Dat is een vraag die we vaak krijgen maar waar we op voorhand niet direct antwoord op hebben. Iedere videoproductie is uniek en omdat TVworkshop werk op maat levert zijn de tarieven niet standaard.

 

Wat zijn de kosten?

Het is belangrijk om te weten dat de prijs van een productie wordt bepaald door de volgende factoren:

  • Productie-uren
  • Opname-uren
  • Montage-uren
  • Variabelen (is er een voice over benodigd, worden er acteurs ingehuurd, et cetera)

De productie-uren hebben betrekking op al het voorbereidende werk voorafgaand aan een productie. Is er bijvoorbeeld al een script geschreven door het bedrijf zelf, of willen jullie dat Tvworkshop het volledige script schrijft? En hoeveel dient er geregeld te worden voor de draaidag?

Opname-uren kunnen ook erg verschillen. Gaat het om een opname van een paar uur of is het een gehele week draaien? En hoe groot is de benodigde crew? Kunnen we het met twee professionals af of is er een veel groter team benodigd?

Tot slot kunnen de montage-uren ook erg uiteenlopen. Een simpele montage met weinig effecten kost een stuk minder tijd dan een complexe montage met veel effecten en animatie.

Een bedrijfsfilm is de perfecte manier om te laten zien waarom jouw bedrijf uniek is. Zo vraag je op een juiste manier de aandacht van je doelgroep. Naast de kosten van een videoproductie is het ook erg interessant om jezelf af te vragen wat de video voor je bedrijf gaat opleveren!

 

Wil je weten wat een bedrijfsvideo voor jouw bedrijf kost? Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij sturen deze zo gedetailleerd mogelijk op korte termijn naar je toe. Ook kun je ons bellen; wij sparren graag met je en vertellen je meer over alle mogelijkheden.